Kurser og workshops

Østjylland, Aarhus

Tegnekurser, malekurser og kreative workshops

artgallery-ps.com
Inspirerende tegnekurser, malekurser og kreative workshops der fokuserer på din personlige udvikling. Kurserne giver dig indsigt og redskaber, så du kan videreudvikle dig som tegner og maler. Billedkunstner Peter Simonsen udfordrer dig kreativt og kunstnerisk gennem nytænkende personlig undervisning i små hold. Vi tager os tid til dig, så du får størst muligt udbytte af undervisningen.
Underviser: Peter Simonsen, billedkunstner og portrætmaler

Tegnekursus: At tegne portræt

artgallery-ps.com
Portrættegnekursus hvor du kommer igennem hele processen i at tegne portrætter. Vi skal blandt andet arbejde med de grundlæggende regler inden for portrættegning - afstande, proportioner, måleteknikker, retning, flader, form, lys og skygge samt en masse teknik.
Underviser: Peter Simonsen, portrætmaler

Tegnekursus: At tegne portræt 1+2 (weekend)

artgallery-ps.com
Tegnekurset lægger vægt på den personlige udvikling. Kurset giver indsigt og redskaber, så du kan videreudvikle dine færdigheder og evner som tegner. Kurset kan benyttes som en videreudbygning af kurset 'At tegne portræt (grundlæggende)'. Kurset tager udgangspunkt i nogle af de grundlæggende regler inden for portrættegning - proportioner, afstande, flader og lægger et lag på.: Stregen, billedkomposition, lys og skygge - og især det at gengive en stemning, at fange et udtryk.
Underviser: Peter Simonsen, portrætmaler

Malekursus, Aarhus: Det ekspressive portræt

artgallery-ps.com
Weekendkursus i portrætmaleri. Malekursus der fokuserer på det ekspressive portræt. Stregen, farvernes betydning - at skabe et udtryk. Portrætlighed, karakter, udtryk, fortolkning, følelser... er nogle af kursets nøgleord. Kurset lægger vægt på at give dig indsigt, flytte grænser og åbne dine øjne inden for ekspressive portrætmaleris verden.
Underviser: Peter Simonsen, portrætmaler

Adobe InDesign kursus:
Grundkursus inkl. Photoshop-modul (2 dage)

simonzen.com
Intensivt kursus i InDesign inkl. Photoshop-modul. Små hold for begyndere og let øvede. Du bliver fortrolig med at arbejde i InDesign, så du selv kan opsætte annoncer, nyhedsbreve, produktdatablade, mindre brochurer og lignende.
Liste over kunstkurser og kreative workshops